Ervaar een bijzonder feelgood hotel in het Oostenrijkse Tannheimer Tal

09-03-2023

Ben je op zoek naar een bijzondere feelgoodplek? In een indrukwekkend bergdecor vind je hier een combinatie van ontspanning en activiteit, genot en welzijn. Dit vijfsterren-hideaway geldt als een van de beste adressen in het Tannheimer Tal. Maak kennis met Hotel Bergblick.

Dit hotel is een uitnodiging om te genieten van exclusieve wellness en een sterrenwaardige, verfijnde regionale keuken. Ver weg van alle massatoerisme. Geen stress, geen haast, geen deadlines. In plaats daarvan: alles loslaten in een prachtig landschap. Dat is de filosofie van het huis. 

Waar de natuur mentale rust biedt, zorgt de elegante Bergblick-SPA voor verwenning. Neem een duik in het royale binnenbad, zwem de bergen tegemoet in het buitenbad dat het hele jaar door aangenaam warm is, geniet van een heerlijke sauna en laat je verzorgen met hoogwaardige behandelingen. De ligstoelen aan het zwembad staan klaar voor het eerste zonnebad van het seizoen. In de rustruimten "wiegen" waterbedden je in slaap. Tussen dichte bossen, hoge pieken en bloeiende weiden, komen je gedachten tot rust. Vanaf de voordeur kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. 

De overheerlijke "cuisine alpienne", met verwijzing naar de streekgebondenheid van het Tannheimer Tal, maakt van Bergblick Hotel & Spa een uitgelezen plek van gastvrijheid. Recent is Anjo Pegel aangetrokken als chefkok. Met 1 vork krijgt het restaurant een hoge onderscheiding van Falstaff, terwijl Gault Millau het restaurant voor 2023 tot de beste restaurants van het land rekent. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat word je verwend met inspiratievolle culinaire creaties. Daarnaast biedt het hotel met het fijnproeversrestaurant Grunstube een exclusieve ontmoetingsplaats voor wie à la carte wil genieten. Hotel Bergblick is een refugium voor rustzoekers, fijnproevers en natuurgenieters.

Buiten roept de natuur. Het Tannheimer Tal, een van Europa's mooiste alpiene hooggelegen valleien, trakteert natuurgenieters op een compositie van bergweiden en imposante pieken, heldere bergmeren, almen en bossen. Zodra de winter de aftocht blaast, lokken 300 kilometer wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden je naar buiten. Vlak bij het hotel bevindt zich een halte van de gratis wandelbus. Ook fietsers, wielrenners en mountainbikers, iedereen is even enthousiast over het Tannheimer Tal. En voor de bergliefhebbers, je kan eenmaal per dag gratis gebruik maken van de vier zomerkabelbanen dankzij de liftkaart "Sommerbergbahnen inklusive".

Aanbiedingen

Adempauze voor levensgenieters, met aankomst op zondag (05.03–06.04.23, 14.06–14.07.23)
Inbegrepen: 8 % korting bij een verblijf van 5 nachten van zondag tot vrijdag (uitgezonderd feestdagen), 5 overnachtingen in 2-pers. kamer "Morgensonne" incl. halfpension voor genieters, welkomstdrankje, Bergblick-SPA. Prijs p.p.: vanaf 897 euro

Tijd voor elkaar
Inbegrepen: 4 overnachtingen met halfpension voor genieters, rit met de paardenkoets of -slee, 1 gedeeltelijke lichaamsmassage per persoon, Bergblick-SPA. Prijs p.p.: vanaf 865 euro

Alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de kamers in Bergblick Hotel & Spa? Neem een kijkje op de pagina "Zimmer & Suiten"


Interessante en nuttige tips