Inspiratie voor levensgenieters... 

Hallo! Mijn naam is Monique, freelance reisfotograaf, reporter en reisverhalenschrijfster.

Na mijn afronding aan de Fotovakschool (vakopleiding) in Amsterdam ben ik begonnen met bedrijfsfotografie. Maar na een paar jaar kreeg ik meer en meer oog voor sfeer. En kreeg ik opdrachten van accommodatie ondernemers in binnen- en buitenland.

In 2019 heb ik mijn fotografie activiteiten uitgebreid met reisfotografie en het schrijven van reisverhalen. Sinds die tijd werk ik als freelance reisreporter, fotograaf en gastblogger voor reisplatforms, persreizen, tijdschriften en toeristenbureaus.

Mijn reisverhalen en blogs vertel ik vanuit mijn eigen beleving, nl. vanuit mijn hart, via de lens van mijn camera. En daarom zijn mijn avonturen dan ook heel puur. Deze manier van storytelling is een belangrijk onderdeel in mijn werk en dat is terug te vinden in mijn foto's en verhalen. 

Mijn favoriete regio's zijn de Alpen en de landen rond de Alpen, waar ik fotografeer en schrijf over de charmes van het leven. Over bijzondere wandel- en fiets ervaringen en geef ik tips over authentieke tradities en events.

Mijn werk wordt o.a. gepubliceerd op reisplatforms, in fotografieboeken, tijdschriften evenals in (online) uitgaves van toeristenbureaus.

Zo heb ik o.a. opdrachten gedaan voor: Zoom.nl, Passie voor Italië, Toerisme Vlaanderen & Brussel, Ciao Tutti en Mountainreporters. Recent verscheen er een artikel over mijn reislust in het magazine "ZIN" (editie nr. 5/2022).

Vraag naar informatie